fredag 25 mars 2011

GOSH

Ett holografiskt lack passar väl helgen som ska vara fylld av sol? Och se... Så snyggt!





Det är bara så läckert! Lite trist blir det dock inomhus när inte solstrålarna når fram. Då ser det bara matt-silvrigt ut, typ grått. Inte alls roligt.

Det var helt galet svårt att lacka med. Det fick liksom inget fäste på nageln, trots baslack. Fem lager fick jag ha på för att det skulle vara opakt. Fem, varav det sista var hur tjockt som helst. Trots alla dessa lager var torkade det fantastiskt snabbt, även utan Seche.

lördag 19 mars 2011

BB Couture - Saloon Girl

Detta hallonröda lack från BB Couture är alldeles... alldeles... alldeles underbart! Det glider på som en dröm, och innehåller massa rödguldigt skimmer som, kanske inte syns så mycket vid bara ett ögonkast, men det ger ett fint djup i lacket.





Två lager var allt som krävdes! Jag blir sugen på sommar :)

Jag har också bytt ridgefiller från Mavala till OPI. Och jag tycker inte om det. OPI är inte alls lika utjämnande, som ni kanske kan se på bilderna? Ränderna är rätt tydliga... Så OPIs Ridge får inga höga betyg av mig..

måndag 14 mars 2011

Orly - Glided Coral

Okej, nu kommer den. Den där frasen som jag avskyr så mycket. Oh, my, god! Formulan på det här lacket... Den är så bra. Två lager har jag på, och det täcker jättefint. Ljusrosa i basen, med ganska ljust guldigt skimmer, i mängder. Ljus aprikos?




De ränder ni ser, är inte penseldrag, utan enbart mina djupt räfflade naglar. Nu har jag ändå polerat naglarna uppe på, för att kanske inte behöva hundra lager ridge, men det verkar inte hjälpa.

Lacket är i alla fall helt fantastiskt! Har ni fastnat för några särskilda lack i nya kollektionen Precious?

fredag 11 mars 2011

A England - Lady of the Lake

Lady of the Lake är nog ännu vackrare än brorsan sin, Tristam. Det var svårt att fånga den lila färgen på bild. Men jag lyckades med ett. Solen var framme idag, så det blev riktigt bra holo-effekt.



Det täcker lika bra som Tristam, och det räckte alltså med två lager. Topplack behövs egentligen inget för det  blänker bra ändå, men det hade jag på ett lager i alla fall. Jag vill aldrig ta bort det här!

måndag 7 mars 2011

Leverans :)

Äääntligen kom mitt efterlängtade paket! Det stod "Missdelivered to Thailand" på, så det är kanske inte så konstigt att det tog några dagar extra ;) Men det är det värt!

Pixie Princess, Fountain of Youth, Hey Sailor

söndag 6 mars 2011

OPI - Huston We Have A Purple

Ännu ett Jelly-lack. Jag har fastnat för dem. De ser lite, som jag sagt innan, godisaktiga ut. Jag tycker dock att det är svårt att få till rättvisa färger på bilderna.



Det blir lätt så mycket VNL på bilderna, mer än i verkligheten. Jag ska visa, bara för skojs skull. Färgen är väldigt missvisande.


Det här lacket gillar jag verkligen. Glider på helt fantastiskt och torkar jättefort. Lila jelly, kan det bli bättre?

BB Couture - Painted Lady

Dags för mitt första BB couture-lack. Jag blev först riktigt, riktigt besviken, för det var inte alls som jag hade trott. Mycket mer orange. Men när jag väl fick på det ändrade jag mig. Inte angående färgen, för det ser verkligen apelsinfärgat ut, men det var väldigt snyggt. Och jag som inte gillar "orangea" tassar.



Jag fattar inte varför den här bilden vrider sig.
Det är i alla fall inte meningen.

Formulan är bra. Jag hade på tre lager och det täckte fint. Smått, fint skimmer blänker till i solen, som äntligen vågat sig fram :)

fredag 4 mars 2011

Orly - Ancient Jade

Från Orlys vårkollektion Precious, kommer detta vackra blågröna creme-lack. Nu är det dags för våren att våga sig fram, och det här är nog precis rätt sätt att locka den.



Ancient Jade är precis lika vackert som det ser ut att vara. Formulan är grym och två lager räcker gott och väl!

China Glaze - Sour Apple

Jag hade sett fram emot att prova detta knallgröna glitterlack ett tag, och inväntade en helg för att få lacka med det. Och vad besviken jag blev. Det var lite gulare än jag hade föreställt mig, trots fyra ganska tjocka lager.

.

Jag la på det på kvällen, och redan förmiddagen efter såg det ut så här
Nej, detta är inget lack jag längtar efter att få sätta på mig igen. Tyvärr.

tisdag 1 mars 2011

OPI - Big hair...Big nails

När jag beställde denna flaska tyckte jag att det var snyggt, absolut. Men inte så mycket mer. Och när jag fick hem mitt kära paket... Mumma!



Det är korallrött med en liten gnutta orange i. Och så är det Jelly! Läckert. Jag får alltid en liten klump i magen när jag öppnar OPIs lack, för att borsten är så himla stor. Men det brukar bli bra ändå. Det här är superlätt att lacka med, och lägger sig jämnt och fint. Tyvärr är det ganska mycket VNL, trots fyra lager. Men, som sagt, läckert. Färgen är grym och det glänser kan jag lova! :)