fredag 25 februari 2011

Ahoy!

China Glaze har såååå många fina lack. Men det här är alldeles... Alldeles... Alldeles underbart! Jag har burit det i flera dagar nu, och även lackat om med det, men det är så vackert. Jag skulle nog kunna ha det jämt.




Ett Jelly-lack med mörkrosa bas och ett rödguldigt skimmer i. Det ser ut som något som skulle smaka extremt gott om det gick att äta.Två lager funkar fint, men det blir lite mer skirt än på bilderna, där jag har tre lager för att få det lite rödare. Det här är nog mitt favorit-lack so far!

Bilderna är inte riktigt rättvisa. Men solen vägrar visa sig och har inte gjort på flera dagar. Så nu fick jag fota ändå. Ni kan ju tänka er hur vackert det är i solen då? :)

måndag 21 februari 2011

A England - Tristam

Här har vi helgens nails. Detta är ett av dom läckraste lacken jag burit. Mörkblått holografiskt. Mamma mia!




Jag finner inga ord! Men en sak är säker, jag måste ha det lila, Lady of The Lake, också. Tre lager har jag här, och ett topplack. Det blänker väldigt bra utan topplack också, men för torktidens skull la jag på ett lager Seche. Lovely!

söndag 20 februari 2011

Last Friday Night

Här skulle jag visa min lackning från gårdagens festligheter. Jag har tittat på flaskan länge, och väntat på att få testa det. Som ett barn på julafton ungefär. När jag skulle ta upp det ur min låda (jag har ingen helmer, bara en vanlig badrumslåda) så hände det. Det som jag vetat om hela tiden, att jag någon gång kommer råka ut för. Men inte med detta lacket! Inte innan jag ens fått prova det! Neeej!


Ja, ni förstår ju hur det blir när man tappar en nagellacksflaska i ett klinkersgolv. Jag fick upp det mesta innan det han torka in, men det är fortfarande lite blått kvar på mina annars vita kakelväggar. Jaja, nu är det nog-tjatat!

fredag 18 februari 2011

Life preserver

Vilket fantastiskt snyggt lack! Vet inte riktigt vilken färg jag ska beskriva det med, men jag får allt ta att försöka. Det är orange... Och rött. Någon blandning typ. I ljuset är det absolut orange, lite åt tangerine-hållet, fast mörkare. Medans det i mörkret ser nästan rött ut. Låt oss för enkelhetens skull kalla det orange. För det är det ju. Typ ;)




Det var svårt att få till bra bilder på detta... Jag fotade massor, men dessa två var de enda som blev rättvisa. Annars drar hela tiden åt den röda tonen. Hade solen tittat fram lite mellan molnen kanske det blivit några fler, men det här duger.

Lätt att lacka med, som de flesta av China Glaze-lacken. Två lager täcker bra som på bilderna.

Jag gillar't!

Orly + OPI

Någon som kan säga mig vart jag får tag på billiga Orly och OPI?? Jag hittar bara ställen som inte skeppar oversea. Annars finns det ju sidor från Sverige, men de tar ju samma pris som i butikerna :(

Någon som vill dela med sig av sina webshops? :)

onsdag 16 februari 2011

Knotty

När jag beställde detta lack från Anchors Away-kollektionen, var det för att jag var nyfiken på det. Jag trodde inte att jag skulle gilla det, vilket jag inte gör heller. Tror jag. Kanske till vardags...





Nej, det är nog så. Jag tycker inte om det. Eller? Det ser ut som sand. Fast, som sagt. Det kan funka till vardags. På en arbetsintervju kanske, när man ska se lite seriös ut.

Tre lager har jag iaf på, men det hade inte skadat med ett fjärde. Det var lätt att lacka med, men har en lång torktid.

tisdag 15 februari 2011

Lemon Fizz

Detta lack släpptes med kollektionen Up&Away. Lemon fizz, ett passande namn. Citrongult är verkligen det bäst beskrivande ordet.



Färgen är läcker. Något gulare än bilderna visar, men i ljuset blir det så. Jag tänker på paj. Ni vet sån där med citron och maräng? Det vattnas i munnen!

Det var lite svårt att lacka med. Tre lager har jag på bilderna, och det är ändå inte helt täckande på vissa ställen. Det har tyvärr redan börjat chippa på flera naglar, efter bara ett dygn. Synd, för det är riktigt snyggt!

fredag 11 februari 2011

Teenage Dream

Jösses vilket glitterlack! Efter att ha sett swatches på detta lack var jag tveksam. Jag litade dock på min magkänsla och köpte det ändå. Det är det första av tre som jag bär från Katy Perry kollektionen.

Bilderna ger inte riktigt lacket rättvisa. Det glittrar mer, men det är svårt att få till bra bilder när snön vräker ner och molnen inte släpper igenom ens en strimma sol.





En skir, rosa bas med massor av glitter. I denna rosa bas ligger fullt med silvrigt mikro-glitter, och ovanpå det större glitter i alla möjliga färger. Precis som namnet utlovar, är detta verkligen en tonårsdröm. Jag hoppas att man som vuxen kan ha det också, för det är lovely!

 Jag behövde fyra lager och då blev resultatet så här. Man skulle kunna ha ett rosa lack under, då hade det räckt med två glitterlager. Det var inte särskilt skrovligt, så det räcker gott och väl med ett lager Sesche. Jag har två för att maximera glittrandet ;) .

Det här passar utmärkt denna helgen, när jag ska till Stenungsbaden och svänga mina lurviga :)

onsdag 9 februari 2011

Rumple's Wiggin'

Vad sjuttan betyder det? Men snyggt är det!




Lavendel-lila med creme-finish. Ursnyggt! Jag har inte riktigt varit så förtjust i såna här pastell-färger innan, i alla fall inte på mina händer. Det kan ju kanske bero på att jag inte har haft så fina naglar någon gång innan. Och vilka vårkänslor man får!

Det var lätt att lacka med, och två lager täcker bra. På någon enstaka nagel fick jag ta ett tredje. Det la sig kanonfint på nageln utan att lämna några ränder efter penseldragen.

Detta är från Shrek Forever After Collection från i somras. Mumma!

måndag 7 februari 2011

Jag är tillbaka!

Har haft helt otroligt mycket på tapeten nu det sista. Skolan har kört slut på mig. Men nu tar jag mig i kragen och drar igång igen. Fick hem några nya babes från head2toe för ett tag sedan. Här kommer dom!

Ahoy!


Life Preserver
Knotty
Lemon fizz

Sour Apple
De tre första är från Anchors Away-kollektionen. Jag har väntat på att den ska släppas kan jag säga! Och äntligen är den här. Och fler ska jag lägga vantarna på ;)

De två sista har jag haft ögonen på ett tag. Och nu var jag så sugen på våren så det fick bli dem också. Vill prova alla nu, nu, nu!